Det nye lagersystem er allerede oppe og køre, og vi sender nu pakker afsted med den hastighed, du er vant til. Vi beklager de tidligere forsinkelser. Mere her.
Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Lampenmania implementerer et nyt lagersystem og færdiggør to nye lagerhaller

Lampenmania implementerer et nyt lagersystem og færdiggør to nye lagerhaller
Nyheder i Lampemania

Lampemania, den næststørste online-sælger af lamper i Europa, implementerer det nye Warehouse Management System (WMS) og færdiggør to nye lagerhaller.

Takket være de nye teknologier vil Lampenmania være i stand til at sende ordrer hurtigere og mere effektivt end tidligere. Det nye lagersystem mySTOCK® WMS, leveret af Kvados a.s. virksomhed, vil bruge kunstig intelligens og maskinlæring til at optimere lagerprocesser. Det vil muliggøre hurtigere og mere præcis klargøring af varerne, og det vil også forenkle logistikken.

Lampemania har med succes leveret over 4 millioner ordrer, vi sælger mere end 200 lamebrands, og vi har i øjeblikket 50.000 typer produkter, over 2 millioner styk på lager på et areal på 21.000 m² lagerplads. 

Den nye lagerhal med et areal på over 9.000 meter og den nye hal ved siden af med plads til 4.500 paller med en højde på 19 meter vil give Lampemania mulighed for at opbevare større mængder varer og reagere hurtigere på efterspørgslen.


 

"Investering i det nye WMS-system og nye lagerhaller er et strategisk skridt for os. Vi ønsker at blive førende inden for online salg af lamper i Europa," siger Darek Matwikow, administrerende direktør for virksomheden Donoci s.r.o., der driver Lampemania.

Implementeringen af det nye lagersystem medfører midlertidigt en forsinkelse i forsendelsen af ordrer, som i øjeblikket er 5 dage. Lampemania undskylder for dette  over for kunderne og forsikrer dem om, at alle bestilte varer vil blive afsendt.


      

"Vi tror på, at de nye teknologier vil give os mulighed for at forberede ordrer endnu hurtigere end før," tilføjer Matwikow.

Lampemania har været på markedet i 25 år og er med 27 webshops en af de førende sælgere af lamper i Europa. De leverer mere end en million pakker om året.


Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

Copyright © 1990 - 2022 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling.