Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Slip for myggestik ved hjælp af en insektfælde

Nyheder og meddelelser

En insektfælde i god kvalitet er måske en investering, du ikke vægter så højt. Men vi lover dig, at du ikke vil fortryde det. Du vil slippe for myggestik samt den irriterende summen.

Forestil dig en perfekt sommeraften: Du sidder på terrassen med dine venner, I nyder lækker mad fra grillen, I har det sjovt, og I glemmer alt om jeres bekymringer. Men I hører hele tiden en summen, og så er problemet der. I kigger jer hele tiden over skuldrene, og før I ved af det, er I fyldt med myggestik. Men vidste du, at du nemt kan undgå disse situationer?

Mange typer insektfælder

De insektfælder, du finder i vores Lampemania-webshop, kan inddeles i to hovedkategorier: elektriske fælder og klassiske fælder. Der findes mange forskellige typer insektfælder. Små, eldrevne insektfælder fungerer ved hjælp af LED-lys, og de skal forbindes til et netværk. Insekterne lokkes til af et flot lys, de ikke kan modstå. Men insektfælderne, som fungerer ved hjælp af UV-stråling, er også et perfekt valg. Deres største fordel er deres dækningsområde, så de fanger flere uønskede gæster. Vi må endelig ikke glemme om LED-udendørslamperne med indbyggede fælder, soldrevne fælder, som sparer dig penge, eller fælder, der kan genoplades med et USB-kabel.


Sikre og lugtfrie

Insektfælderne i vores sortiment er både støjsvage og helt sikre at anvende. De producerer heller ingen lugte, som du måske oplever med insektafvisende stearinlys. Disse lys virker måske til en vis grænse, men lugten er ikke det værd. Men dette problem vil du ikke opleve med vores insektfælder. 

Sådan vælger du den rette insektfælde

Vi vil gerne understrege, at insektfælder ikke kun er til myg. De kan også fange irriterende fluer, hvepse, natsværmere og andre små insekter. Før, du beslutter dig for, hvilken insektfælde du skal vælge, så bør du læse disse spørgsmål og svar.

1.    Hvordan fungerer insektfælder?  

Som vi allerede har nævnt kort, så fungerer nogle af disse fælder ved hjælp af elektricitet, mens andre ikke gør. Kraftfulde, eldrevne fælder indeholder UV-rør (lysstofrør) eller LED-lys. Insektfælder tiltrækker først og fremmest insekterne ved hjælp af lyset. Efter kontakt med de indvendige gitre, som er under høj spænding, dør insekterne. I vores sortiment finder du ikke kun produkter til dit hjem, men også produkter til brug under rejser såsom denne. Insektfælder er ikke bare praktiske - de giver også ekstra belysning. Med nogle af fælderne kan du endda ændre lysstyrken og bruge andre funktioner, da de styres separat.

2.    Hvordan ser sortimentet ud?

Eldrevne insektfælder har en rækkevidde på mellem 30 og 150 kvadratmeter. Du skal derfor blot vælge den fælde, der passer til størrelsen på det område, der skal dækkes. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, kan løsningen være at købe en fælde med en større rækkevidde, eller at købe flere insektfælder. 

3.    Hvad med vedligeholdelse? 

Det er yderst nemt at vedligeholde insektfælder. I den nederste del finder du en udtagelig og vaskbar bakke, som rummer de fangede insekter. Du kan nemt rengøre den på et minut. Alle insektfælder i vores sortiment er miljøvenlige og indeholder ingen kemikalier. Vi må heller ej forglemme, at de fleste af vores insektfælder kommer med en garanti på 3 år.

4.    Kan jeg efterflade fælden udenfor?

Selvom insektfælder er ridsefaste og korrosionsbestandige, så de vil se nye
ud i længere tid, så har de fleste en lavere IP-tæthed (du finder dog undtagelser i vores sortiment). Du bør derfor flytte dem efter brug, så de ikke kan blive ramt af  regn eller anden nedbør. Alternativt kan du ophænge nogle fælder, som indeholder en krog, under taget på din terrasse, så du ikke skal huske, at du skal flytte dem.

5.    Kan jeg udskifte lyset i fælden? 

Det kan du med nogle fælder. Du kan læse mere om det i beskrivelsen under det valgte produkt. 

 


Har du allerede en insektfælde i din indkøbsvogn? Tro os, dine sommerfester vil blive meget bedre, og terrassen vil kun være for inviterede gæster! Du kan også gøre dem endnu flottere ved hjælp af eksempelvis ny belysning, som du snart kan læse mere om i en kommende artikel.

Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i