Sammenlign
Log ind
Registrer
Levý banner
Pravý banner

Ring til os, vi er her for dig

78 73 32 44 (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)
MENU
0 0 kr.
800 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

FFP2 og FFP3 åndedrætsværn

  • Mest solgte

Beskrivelse af kategorien

FFFP2 og FFP3 åndedrætsværn

FFP2-åndedrætsværn er medicinsk udstyr, som giver beskyttelse mod støv, bakterier og virale partikler i luften. FFP2-klassen filtrerer omkring 95% skadelige partikler og forhindrer dem i at komme ind i luftvejene. Det er dér, de kan forårsage infektion eller udløse allergi. De tilbyder dog ikke 100% beskyttelse mod virale, aerosoloverførte sygdomme. Alle åndedrætsværnene er fremstillet af filtreringsmateriale, og de kan muligvis inkludere en ventil. 

FFP3-åndedrætsværn har en højere filtreringseffektivitet, da de kan fange op til 99% virale partikler, mikrobielle partikler, støvpartikler og andre partikler fra luften. Derfor anvendes de i research, den farmaceutiske industri og i arbejde, som involverer skadelige stoffer. I dag har de vist sig at være yderst nyttige og nødvendige, især for sundhedspersonalet, der kæmper mod corona-pandemien. De kan også bruges til at beskytte personer i risikogruppen. 

Ligesom med andre åndedrætsværn beskytter FFP3-åndedrætsværn kun personen, der bærer det. Hvis du er smittet og bærer åndedrætsværnet, spredes dråberne i det omgivende miljø - især når der anvendes et åndedrætsværn med ventil. For at beskytte dem omkring dig, skal du bruge et almindeligt mundbind (engangsmundbind eller stofmundbind) oven på værnet. 

Du kan vælge mellem flere forskellige typer og pakkestørrelser. Køb flere, betal mindre. 

Særtilbud og nyhedsbreve direkte til din e-mailadresse

Følg nyhederne fra din e-mail

Afmeld abonnement på nyhedsbrev

Copyright © 1990 - 201 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling..