Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Alle Immax NEO-lampernes funktioner lige ved hånden

Om mærker

Immax tilbyder en bred vifte af produkter til et smart home. Lær dem at kende, og find ud af mere værdifuld information om brandet.

Smart home med Immax NEO

Immax NEO opfylder alle områderne i en smart home-løsning. Du kan styre funktionerne og overvåge enhedernes forbrug.


Immax NEO PRO-appen hjælper dig med dette. Du kan downloade den til din telefon eller tablet. Du finder den i App Store eller Google Play.

Immax NEO og Immax NEO LITE-serien

Designerlamper, kamerasystemer, sikkerhedselementer, varme, styreelementer, LED-pærer og meget andet. I Immax NEO- og Immax NEO LITE-serien finder du et bredt udvalg af enheder, du kan tilføje til dit smart home.


Smart home Immax NEO er designet, så du kan tilslutte de individuelle elementer i én styrbar enhed. Det hele overvåges af Immax NEO PRO-appen. Dette tillader alle enheder at kommunikere med hinanden uden at give dem specifikke kommandoer. Du skal blot drage fordel af automatiseringen, og så vil hjemmet styre sig selv.


Når du står op om morgenen, kan systemet eksempelvis starte en kæde af reaktioner alt efter, hvad du har opsat. Lamperne kan tændes i bestemte rum og ved den ønskede lysstyrke, temperaturen vil stige til en behagelig temperatur, kameraerne vil slukke for bevægelsesdetektionen, og det udendørs vandingssystem vil starte i henhold til den nuværende vejrudsigt. 


Vær ikke bange for det digitale

Smart homes er stadig under udvikling. Enheder fra forskellige producenter kommunikerer på forskellige måder. Immax NEO løser problemet med en speciel TUYA-teknologi. Det kan forbinde produkter, der fungerer på ZigBee-protokollen, Wi-Fi og Bluetooth Mesh. Samtidig er det kompatibelt med alle bredt anvendte stemmestyringssystemer, herunder Siri, Alexa og Google Assistant.


Immax NEO bliver også forbundet til Matter-platformen i fremtiden. Dette gør kompatibiliteten endnu bedre. Det er den første platform, der vil være i stand til at kombinere ethvert Smart Home-produkt i én enhed.

Sådan styrer du appen

Det er nemt og intuitivt at styre Immax NEO PRI, og det er muligt at gøre det fra hvor som helst i verden. Udover ejeren kan appen også styres af to andre administratorer med de samme rettigheder som ejeren og op til 10 almindelige brugere med begrænsede rettigheder. Du kan f.eks. tilføje alle dine familiemedlemmer. Immax NEO PRO er kompatibel med Google Home og Amazon Alexa.


På hovedsiden i appen finder du følgende kategorier:

Når du åbner appen, vil du se de nuværende indstillinger, foretrukne enheder og kamera. Du finder alt dette i Sikkerheds-kategorien.

  1. Du kan se alle enheder i dit hjem i Rum-kategorien. Another category  „Smart scenes“ offers you options in scene settings and automation.
  2. I Nyheds-kategorien finder du alle notifikationer og appnyheder. 
  3. Shoppingcenter-kategorien er netop blevet tilføjet i appen, så du nemt kan købe Immax-enheder.

Sikkerhed i hjemmet og appen 

Opdag Immax NEO-sikkerhedssystemet. Der er bl.a. udendørskameraer, indendørs kameraer og moderne, soldrevne smart-kameraer. Du kan konstant se billederne på din telefon, også når du er flere hundrede kilometer væk. Funktioner såsom bevægelsesdetektion, nattesyn og tovejs kommunikation bidrager til systemet.


En nyhed er Immax NEO smart-dørlåsen. Adgang uden nøgler, adgang med fingeraftryk og muligheden for at give virtuelle gæstenøgler. Det hele kan styres via smart-appen på en telefon. I appen kan du fjernåbne låsen eller generere engangskoder til dine gæster. Låsen opfylder de mest krævende sikkerhedsstandarder og har bestået AirBnB-certificeringen.


Sikkerhedssystemet inkluderer også en dørklokke med video, magnetiske sensorer til vinduer og døre samt bevægelsessensorer..

Den nye tjeneste tilbyder cloud-opbevaring til videooptagelser i appen. Det giver dig mulighed for at gemme optagelser og billeder fra kameraerne til senere brug. Alt er placeret på en fjerntliggende og helt sikker server. Der er ingen andre, der vil kunne se dine private ting.

Immax-belysning

For at styre mere end 100 typer lamper skal du blot bruge din telefon med Immax NEO PRO smart-appen. Lamperne, der kommunikerer via ZigBee-teknologien, skal forbindes til en smart gateway. Den bliver en centralenhed og forbinder enheder med samme kommunikationsprotokol.


Dynamisk lysstyring giver dig mulighed for at ændre nuancen, kontrollere lysstyrken samt tidspunktet for automatisk tænding og slukning. Smart-lysscener kan også anvendes. 


Smart-belysning inkluderer pendler, væglamper, loftlamper og bordlamper. Men det stopper dog ikke der. LED-pærer og LED-strips er også bestsellers. Begge produkter skiller sig ud fra mængden grundet deres energibesparende funktioner og lange levetid. De kan styres via smart-appen. Alle produkter fungerer med Wi-Fi eller BT Mesh-netværket.

Sådan nulstiller du Immax NEO-fjernbetjeningen

Du nulstiller Immax NEO-fjernbetjeningen ved hjælp af følgende trin:

  1. Tryk på ON- og OFF-knapperne på fjernbetjeningen på samme tid.
  2. Hold på knapperne, indtil LED'en blinker. Dette sker efter cirka 5 sekunder.
  3. LED'en på fjernbetjeningen begynder at blinke. Det vil sige, at nulstillingsprocessen er gået i gang.
  4. Vent i cirka 40 sekunder, indtil dioden stopper med at blinke.
  5. Når det sker, er nulstillingen af fjernbetjeningen gennemført.


Hvornår er det nødvendigt at nulstille fjernbetjeningen? Her er nogle tilfælde:

  1. Når du vil annullere alle eksisterende fjernbetjeningsindstillinger.
  2. Fjernbetjeningen kan ikke parres med lampen.
  3. Du har planer om at frakoble fjernbetjeningen med lampen, og du ønsker at tilkoble fjernbetjeningen med en anden lampe.

Sådan nulstiller du Immax NEO-lamper

Det er nemt at nulstille Immax NEO-lampen.  

Sådan gør du:

  1. Tænd for lampen 5 gange, og sluk den 4 gange ved hjælp af hovedkontakten. Tænd den i et sekund, og sluk den i to sekunder.
  2. Under den femte tænding skal du holde kontrolknappen, inden lyset blinker (i cirka to sekunder). Du bekræfter dette ved at slukke den i to sekunder mere og derefter tænde den igen. Når lyset blinker, betyder det, at nulstillingen af lampen er gennemført. 


Den mest almindelige fejl, når man nulstiller lampen, er at man ikke opretholder rytmen (et sekund, når lampen tændes, og to sekunder, når den slukkes).


Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

RELATEREDE produkter

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i