Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Philips Hue – Smart og fjernstyret belysningssystem

Du vil måske også være interesseret i

Svar:

Udnyt de teknologiske fordele ved Philips Hue-produkter.

Vi introducerer Philips Hue, LED-lysteknologien, der er forbundet med intuitiv styring af dine interiørlamper. Det er en perfekt kombination af lyspærer, lamper, tilbehør, trådløs styring og smart-apps. Du vil altid have, dét, du skal bruge, på din mobiltelefon eller tablet.  

Hue er lig med et moderne og smart LED-belysningssystem og styringselementer. Det giver dig mulighed for at styre alle lamperne fra en enkelt enhed eller via trådløse smart-kontakter. Du kan vælge mellem ensfarvede dæmpepærer, lyspærer med mulighed for at ændre farvetemperaturen, RGB-pærer, eller lysbånd med 16 millioner farver. Vi må heller ikke glemme lamper, lys og tilbehør i form af fjernbetjeninger og sensorer. Takket være den intuitive app til smartphones og tablets har du et ubegrænset udvalg af lysscener, funktioner og apps til belysning i hjemmet.


Lampetypen har betydning

Før, du skal vælge et produkt, skal vi kort nævne et vigtigt element, hvilket er valget af den passende lampetype. White, White Ambiance, White and Color Ambiance. Det lyder kompliceret, men det er det ikke. Vi skal nok forklare det hele, så det bliver mere forståeligt.

White (mulighed for lysdæmpning): Blidt, hvidt lys. Behageligt, varmt hvidt lys, der tilbyder øjeblikkelig trådløs lysdæmpning. 

White Ambiance (mulighed for lysdæmpning og skift af den hvide farvetemperatur): Fra et varmt til et koldt hvidt lys. Det tilbyder dig 50.000 hvide nuancer ved hjælp af et tryk på en knap.

White and Color Ambiance (mulighed for lysdæmpning, skift af den hvide farvetemperatur samt et udvalg af 16 millioner farver): Et hvidt og farvet lys. Det skaber liv i dit hjem med millioner af farver. En bred vifte af farver hjælper dig med at skabe en vidunderlig stemning. En romantisk aften eller en fødselsdagsfest? Du kan nemt skabe den rette belysning til de særlige stunder.


Startsættet er det rette valg

Hvis vi har givet dig blod på tanden til at købe en Hue-enhed, så tænker du måske nu på, hvordan du kommer i gang. Til at starte med anbefaler vi, at du køber et startsæt. Disse indeholder Hue Bridge-styreenheden og to eller flere lyskilder. Du behøver ikke at bekymre dig om tilslutningen og parringen af komponenter. Vi lover dig, at dette er noget, alle kan finde ud af. 


Har du allerede et startsæt derhjemme? Så skal du blot pakke det ud, sætte lyspæren i lampen eller pendlen og tænde for lyset ved hjælp af en kontakt. Hvis din startpakke indeholder Hue Bridge-enheden, skal du blot forbinde den til din Wi-Fi-router. Find derefter din telefon eller tablet frem og find Philips Hue-appen i App Store eller Google Play Butikken. Åbn appen, og forbind den med Bridge-enheden. Bridge-enheden er en smart-enhed, så den vil automatisk finde al belysningen i dit hjem. Og så er du i gang! Du kan tilføje flere lamper lidt efter lidt. Bridge-enheden kan håndtere op til 50 lamper på én gang.

Bare rolig, hvis du ikke er så teknisk. Appen er simpel, og den guider dig igennem hele processen, mens den rådgiver dig. Du kan også styre lamperne via meethue.com på din computer, når du ikke har din smartphone eller tablet i nærheden.

Men hvilket startsæt bør du vælge? Tidligere fortalte vi mere om forskellene mellem de tre typer lamper, og det er den vigtigste indikator, når du skal vælge det rette startsæt. Glem heller ikke at vælge den rette base. Tilbehør er vigtigt i enhver startpakke. 


Et stort udvalg af produkter

Et diskret lysbånd er et glimrende supplement til en romantisk film med en god flaske vin eller en glimrende hjælper, når du skal finde frem til køleskabet sent om aftenen. Det anbefales derfor at købe Hue Lightstrip-lysbånd. Du kan selvfølgelig også bruge Hue Bridge smart-kontrollen til lysbånd. De hører ikke kun til inde i hjemmet, men også uden for hjemmet. Lightstrip får din have til at skille sig ud - selv på mørke nætter. 

Og nu til det vigtigste: At vælge lampen. Philips Hue, den teknologiske perle, har mange forskellige typer lamper til indendørs og udendørs brug. Du kan vælge alt lige fra bordlamper, væglamper, spotlamper og loftlamper til pendler og indbygningslamper. Tro os: Disse lamper vil gøre dit hjem smukt og smart.

Det er koldt udenfor, du ligger i sengen derhjemme, du er ved at falde i søvn, og lige pludselig opdager du, at du har glemt ats slukke lyset i haven. Hvis du har Philips Hue-udendørsbelysning, er dette ikke noget problem. Du skal blot slukkelyset eller dæmpe det via din telefon, mens du ligger i din varme seng. Udendørslamper fås i en almindelig spændingsversion, som du kan forbinde til hjemmenetværket, eller en lavspændingsvariant. Du kan forbinde dem hvor som helst - også udenfor. 

Det virker måske mindre vigtigt, men det er ofte yderst nødvendigt. Se nærmere på vores Hue-tilbehør, som inkluderer forlængerledninger, kontakter, strømforsyninger og sensorer. I blandt disse vil vi gerne nævne lysdæmperkontakten (V2), som giver dig mulighed for at styre lyset i dit hjem. Du kan nemt montere den på væggen med klæbetape, som følger med i pakken. Derudover kan du også bruge den som en fjernbetjening. Er det dovent? Nej, overhovedet ikke - dette er bare en perfekt forbedring i dagligdagen. Du bør også overveje bevægelsessensoren. Du skal blot gå forbi sensoren, og så tændes lyset. Den passer overalt i dit hjem. Der er også et andet produkt, vi er nødt til at skrive om: En smart plug. Dette produkt kan forvandle enhver lampe (også lamper, som ikke har en Hue-pære) til en smart-lampe. Du kan styre dem via Hue-appen eller ved hjælp af stemmestyring.


Hvordan opretter man forbindelse til Hue? Det er så let 

Du skal blot følge fire trin for at oprette forbindelse til Hue i dit hjem.

1) Køb de Hue-produkter, du gerne vil have.

2) Forsyn dine lamper. Hvad enten det er lyspærer i dine originale lamper eller Philips Hue-lamper, så skal du blot sætte dem i stikkontakten og tænde for dem.

3) Hvis du har Bridge, skal du forbinde den til din Wi-Fi-forbindelse. 

4) Installer Philips Hue-appen. Du finder den i App Store eller Google Play. Det afhænger af din telefon. Appen fås i to versioner: en standardversion, der fungerer i en lysinstallation med Bridge. Eller Hue Bluetooth, som du kan downloade, hvis du kun ønsker at styre lamperne via denne teknologi. 
 

Bridge eller Bluetooth? Det er op til dig

Du vælger selv, om du vil bruge Bluetooth eller Bridge - begge dele er gode valg. Hvis du starter med Bluetooth, kan du senere hen rykke videre til den mere sofistikerede Bridge-mulighed. 

Hvad er de grundlæggende forskelle mellem disse to forbindelsesmuligheder? 


Med Bluetooth kan du forbinde op til 10 lamper, mens du med Bridge kan forbinde op til 50 lamper. Med Bridge kan du styre lyset udenfor hjemmet eller synkronisere belysningen med videospil, film eller musik. Du kan anvende stemmestyring, lysdæmpningsfunktion uden installation og timerindstillingen med begge systemer. 

Du vil altid være opdateret med de seneste opdateringer

Philips Hue-appen har for nyligt gennemgået væsentlige forbedringer, og udover sit smukke design giver det også mange nye nyttige funktioner. Og sådan forbliver det også i fremtiden. Appen opdateres ofte, hvilket giver dig nye muligheder for forlængelser af eksisterende funktioner. Ved hjælp af appen kan du personliggøre alle indstillingerne, og mulighederne er næsten uendelige. Og det er sjovt!
 

Philips Hue går skridtet videre

Hue fungerer ikke kun med sine egne produkter, men også sammen med mange andre platforme, stemmestyringsassistenter og produkter, og sammen danner de et smart home. 

Det fungerer helt perfekt med Apple HomeKit-appen. Denne forbindelse giver dig mulighed for at stemmestyre alle lamperne i dit hjem. Du behøver hverken en telefon eller tablet i hånden. Du skal blot bede Siri om hjælp. Og det er ikke alt! Du kan styre Hue direkte via iOS - du skal blot skabe et perfekt smart home-system, der er forbundet med andre enheder.

Hvad nu, hvis man ikke ejer en iPhone eller iPad? Det betyder ikke noget. Hue fungerer også perfekt sammen med Google Assistant. Alt, du skal bruge, er din egen stemme for at skabe den perfekte stemning i dit hjem.

Sidst, men ikke mindst, kan du også oprette forbindelse til Hue via IFTTT og parre det med eksempelvis de sociale medier, du bruger. Har du fået en besked fra din mor på Messenger? Så kan lamperne i stuen lyse rødt. Ja, det er korrekt. Det er virkelighed og ikke noget fra en sci-fi-film.

Behøver vi at nævne flere grunde til at købe Philips Hue? Der findes mange flere gode grunde!


Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

RELATEREDE produkter

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i