Sammenlign
Log ind
Registrer
Levý banner
Pravý banner

Ring til os, vi er her for dig

78 73 32 44 (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)
MENU
0 0 kr.
800 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

Farvede lyspærer

  • Mest solgte

Beskrivelse af kategorien

Dekorative, farverige LED-pærer 


Vil du gerne tilpasse lysstemningen med andre nuancer? Det er intet problem, for vi sælger nemlig også dekorative, farvede lyspærer i vores webshop. Du kan f.eks. finde en rød, gul eller orange lyspære. Farvede LED-pærer er kompatible med vores lamper, lysekroner og pendler. Der er f.eks. stor efterspørgsel efter LED-lyspærer til børnelamper, da børn elsker farver. RGB LED-farvede pærer komplementerer enhver julebelysning perfekt og fremkalder en behagelig julestemning. 


Farvede LED-lyspærer til badeværelset 


Vi anbefaler også brugen af farvede LED-pærer på badeværelser. Blå eller grønne nuancer er populære, fordi de kan skabe en afslappet stemning. Ved hjælp af en gulvlampe på badeværelset samt en farvet lyspære kan du skabe en behagelig afslapningszone, mens du nyder et afslappende bad. Du kan dog også nyde dit brusebad om morgenen med passende, RGB-farvede pærer


Farvede pærer til udendørslamper


I vores webshop har vi bl.a. en farvet lyspære med en E27-fatning, som både passer til indendørsbelysning og havelamper. Takket være dette bliver farvede lyspærer en integreret del af belysningen under sommerfester og fødselsdagsfester. 

Særtilbud og nyhedsbreve direkte til din e-mailadresse

Følg nyhederne fra din e-mail

Afmeld abonnement på nyhedsbrev

Copyright © 1990 - 201 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling..