1.180.000 lamper på lager 60 dage til returnering af vare Udvidet garanti på 5 år Gratis levering ved bestilling over 800 kr.
0
Favoritprodukter:
0

Du har ingen favoritprodukter

Log ind
Registrer
Levý banner
Pravý banner

Ring til os, vi er her for dig

78 73 32 44 (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)
MENU
0 0 kr.
800 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

MereMindre

Spørg om alt

Jeannette

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78 73 32 44  (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)

Spørg

LED-lamper med bevægelsessensor

  • Mest solgte
  • Ugens bedste tilbud

Beskrivelse af kategorien

Udendørs LED-lamper - batteridrevet, stik og med bevægelsessensor 


LED-lamper med bevægelsessensor tænder og slukker automatisk, og i de fleste tilfælde sker det, fordi de registrerer bevægelse. De er derfor velegnet til indkørsler eller indgangspartier. Soldrevne LED-udendørslamper med bevægelsessensor er særligt populære, da de anvender energi fra solen, hvilket er med til at hjælpe os med at spare penge. 


Nem flytning af LED-belysning 


Hvis du leder efter en LED-havelampe med bevægelsessensor, som du nemt kan flytte rundt på efter behov, så kan vi anbefale en LED-reflektor. LED-natlamper med en batteridrevet bevægelsessensor er også populære, og du behøver ikke at sætte dem i en stikkontakt. Denne type belysning har ofte et indbygget solpanel, som delvist får energi fra solen. 

Den sensorstyrede LED-lampe er en integreret del af hjem og haver i dag. LED-natlampen med bevægelsessensor vil hjælpe dig med at orientere dig i haven, selv når det er blevet mørkt, uden at du skal lede efter en kontakt. Kan du godt lide din gamle lampe? I det tilfælde kan du bruge LED-lyspærer med en PIR-sensor, og du behøver ikke at købe en speciel LED-lampe med bevægelsessensor. Kort sagt er der noget for alle. Hvis du stadig er usikker på, hvad du skal vælge, kan du besøge vores rådgivningscenter, hvor vi har flere artikler om LED-belysning med bevægelsessensor


Særtilbud og nyhedsbreve direkte til din e-mailadresse

Følg nyhederne fra din e-mail

Afmeld abonnement på nyhedsbrev

Copyright © 1990 - 201 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling..