0
Favoritprodukter:
0

Du har ingen favoritprodukter

Log ind
Registrer
Levý banner
Pravý banner

Ring til os, vi er her for dig

78 73 32 44 (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)
MENU
0 0 kr.
800 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

MereMindre

Spørg om alt

Jeannette

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78 73 32 44  (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)

Spørg

Lamper med sensor

  • Mest solgte
  • Ugens bedste tilbud

Beskrivelse af kategorien

Hvorfor bør man købe lamper med PIR-sensor?

Har du allerede tænk over, hvordan en verden uden vægkontakter ville være? Forestil dig dette: Lyset tænder automatisk, så snart du træder ind i et rum, og det slukker automatisk, når du forlader rummet igen. Dette er faktisk allerede muligt takket være sensorstyret belysning! Du kan anvende denne type belysning både i gange, på toiletter, i garager, kældre mv. Du vil aldrig nogensinde igen være nødt til at gå tilbage til et lokale for at slukke for lyset. En lampe med sensor tager sig af dette. Strømspild hører derfor fortiden til, da indendørs- og udendørslamper med en sensor sparer enorme mængder energi, CO2-udledning og energiomkostninger. 

Du bør derfor udskifte almindelige vægkontakter med sensorkontakter og almindelige lamper med moderne, højfrekvente lamper, så du kan nyde komfort og tryghed. I vores udvalg af produkter kan du finde lamper med sensor, lamper med bevægelsessensor og hjørnebeslag. Og det er ikke alle typer, der skal tilsluttes hovedstrømmen; vi tilbyder nemlig også solcellelamper med bevægelsessensor

Vi vil ligeledes gerne fortælle dig om sensorlamperne fra Steinel. De har et smukt design, og disse lamper er selvfølgelig udstyres med en beskyttelsesklasse I og II. 

Hvad er en PIR-sensor?

En passiv, infrarød sensor, eller PIR-sensor, er en elektromagnetisk sensor, der måler infrarød stråling (IR), der kommer fra objekter i omgivelserne. Derved kan den registrere bevægelser fra mennesker, dyr og andre objekter. Du kan også støde på forkortelsen PID = passiv infrarød detektor. 

Særtilbud og nyhedsbreve direkte til din e-mailadresse

Følg nyhederne fra din e-mail

Afmeld abonnement på nyhedsbrev

Copyright © 1990 - 201 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling..