Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

MereMindre

Værksted

  • Mest solgte
  • Ugens bedste tilbud
  • Mest sete

Podkategorie: $kategorinavn - Næste underkategori

Beskrivelse af kategorien

Værksted

Enhver god handyman har et veludstyret værksted, der passer til deres behov og evner. Men det kan selvfølgelig hænde, at der mangler noget, eller at man blot ønsker at supplere værkstedet med flere værktøjer.

Håndværktøjer

Håndværktøj er basalt udstyr til værkstedet og hjemmet. Dette inkluderer bl.a. hammere, tænger, skruenøgler, boremaskiner, håndværktøjssæt samt bokse og opbevaringskasser. Alle disse værktøjstyper er lavet af kvalitetsmateriale for arbejdskomfort og en lang levetid.

Elværktøjer

Disse typer bruges til at gøre arbejdet lettere. Du behøver ofte ikke at bruge fysisk kraft, da elektriciteten gør det for dig. Vi tilbyder ledningsfrie boremaskiner, tænger, pladesakse, save, kompressorer, olieudskillere og meget andet.

Andet monteringstilbehør

Denne kategori er dedikeret til alle andre produkter, der ikke passer ind i vores værktøjskategorier. Du finder alt, du skal bruge til at installere lamper, stikkontakter og meget andet. 

Arbejdsbelysning

I kategorien for arbejdsbelysning finder du forskellige typer LED-arbejdslamper. Store dele af LED-arbejdslamperne består af bærbare projektører, som er yderst effektive, og du kan bl.a. bruge dem på byggepladser eller andre steder, hvor du har brug for at oplyse et stort område. Vi har også advarselslamper, signallamper og lampereflektorer. Hvad enten du leder efter LED-arbejdslamper til dit hjem, værksted eller arbejdsplads, så finder du med sikkerhed det rette produkt blandt vores arbejdslamper.

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i