Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

Høretelefoner, mikrofoner og webcams

  • Mest solgte
  • Mest sete

Podkategorie: $kategorinavn - Næste underkategori

Beskrivelse af kategorien

Høretelefoner

Høretelefoner til musik, podcasts eller telefonopkald bliver mere og mere populære, og der findes derfor et bredt udvalg af høretelefoner af alle typer. I de seneste år er trådløse hovedtelefoner en af de mest populære. Kablede modeller erstattes af Bluetooth-hovedtelefoner. Der findes også populære plugin-hovedtelefoner. For den bedste musik- eller spiloplevelse skal du vælge høretelefonerne, der går over hovedet, og som også kaldes for hørebøffer. .

Den mest basale opdeling af høretelefoner kan laves efter deres design, hvilket vil sige måden, de sidder i ørerne og på hovedet, og om de dækker øret helt eller kun delvist.

In-ear-høretelefoner er den mest almindelige type høretelefoner i dag, når man lytter fra telefoner, tablets eller bærbare computere. Det er små høretelefoner, der sættes direkte i øret, forbundet med en ledning, eller også er de trådløse. Tilslutningen af høretelefoner og enheder sker via Bluetooth. Vi opdeler disse små hovedtelefoner i:

Høretelefoner - navnet er baseret på formen på plastiketuiet, som sættes ind i øret. Kvaliteten er på et lavere niveau, og prisen svarer til dette.

Plug-in eller in-ear-høretelefoner - sættes dybere ind i øregangen og er udstyret med udskiftelige silikonedutter. Takket være deres konstruktion reducerer de omgivende støj bedre, så der er ikke behov for så høje gengivelser som med de nævnte høretelefoner.

Trådløse høretelefoner, der går over hovedet, og som også kaldes for hørebøffer, er bedst, når man hører musik. Disse høretelefoner er større, så de er lidt mindre praktiske (du kan ikke putte dem i lommen), men de har til gengæld en fantastisk ydeevne. De har oftest et batteri placeret i en af øredelene, og på grund af deres størrelse kan de opnå en lang spilletid på over 20 timer. En af øredelene har også en knap, der giver dig mulighed for at springe sange over eller justere lydstyrken. Fordi øredelen dækker hele dit øre, er der stor lytteglæde. Øredelene er perfekt lydisolerede, så det er ikke nødvendigt at skrue helt op for musikken.

For en god gaming-oplevelse vil vi anbefale at vælge hørebøffer, der går over hovedet. Det er op til dig, om du vælger komfort og køber trådløse hovedtelefoner eller kablede hovedtelefoner. Tilslutningen via ledning er meget enkel; i dag er der kun ét USB stik, der forbinder dine høretelefoner og en indbygget mikrofon. Hvis du køber trådløse hovedtelefoner, skal du kontrollere, om din enhed understøtter denne type hovedtelefoner, og at de kan tilsluttes via Bluetooth.

Høretelefoner eller trådløse plug-in-høretelefoner?

Trådløse høretelefoner er i øjeblikket den mest populære type hovedtelefoner. Det er to separate in-ear-hovedtelefoner, der ikke er forbundet med hinanden med et kabel. På grund af deres lille størrelse og lave vægt er de udstyret med batterier med en kapacitet, der giver dig mulighed for at lytte i op til flere timer. Forlængelsen af spilletiden af denne type opnås ved et særligt genopladeligt etui, som har sit eget batteri, hvorfra høretelefonerne oplades, når de opbevares i et etui. Det eneste, du skal gøre, er at oplade etuiet derhjemme, og så kan du bruge dem. Høretelefonerne oplades automatisk, når de lægges i etuiet.

Sidst, men ikke mindst, så er der også noget for sportsudøvere i vores webshop. En vigtig parameter ved sportshøretelefoner er beskyttelsesgraden, som skal være på et sådant niveau, at høretelefonerne ikke tager skade af regn. Løbere vil også sætte pris på elimineringen af lyden af vind. Det vigtigste er høretelefonernes design, som skal forhindre, at høretelefonerne ved et uheld falder ud af øret.

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i