0
Favoritprodukter:
0

Du har ingen favoritprodukter

Log ind
Registrer
Levý banner
Pravý banner

Ring til os, vi er her for dig

78 73 32 44 (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)
MENU
0 0 kr.
800 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

MereMindre

Spørg om alt

Jeannette

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78 73 32 44  (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)

Spørg

Bordlamper

  • Mest solgte
  • Ugens bedste tilbud

Beskrivelse af kategorien

Bordlamper og små lamper

Leder du efter bordlamper? Så er du kommet til den rette kategori. En bordlampe er vigtig belysning i en stue, et soveværelse eller på et kontor.
En bordlampe til et soveværelse er en glimrende tilføjelse i et interiør, men vil også være en praktisk hjælp om natten, når du ikke vil tænde for det store lys (pendel, loftlampe). Hvis du gerne vil læse i soveværelset, vil en bordlampe til et natbord være et godt valg. Bordlamper til en dagligstue er glimrende, når du vil læse eller se tv. Du vil også værdsætte bordlamper, hvis du skal sidde og arbejde på din computer. Og vi må endelig ikke glemme børnene - en bordlampe ved skrivebordet vil være helt perfekt her, så de kan læse lektier. Denne lampetype oplyser omgivelserne perfekt, og den skader ikke børnenes øjne. 
 
LED-bordlampe
 

Vi tilbyder også LED-bordlamper, så du kan spare penge. I bund og grund kan alle bordlamper omdannes til en LED-lampe, hvad enten der er tale om luksuriøse bordlamper, bordlamper til et skrivebord, eller designerlamper. Alt, du skal gøre, er at udskifte den almindelige lyspære med en LED-pære. Lampemania giver dig bordlamper i alle slager farver, faconer og design! Vi tilbyder store bordlamper, moderne bordlamper, klassiske lamper, arbejdslamper og mange flere. 

Særtilbud og nyhedsbreve direkte til din e-mailadresse

Følg nyhederne fra din e-mail

Afmeld abonnement på nyhedsbrev

Copyright © 1990 - 201 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling..