Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Sådan vælger du den rette lampe til en stue og et soveværelse

Stue og soveværelse
ZaschaZascha

Svar:

De fleste af os har med sikkerhed en pendel i stuen eller i soveværelset, og den fungerer som den primære lampe. Men det er ikke nok kun at nøjes med den primære belysning.

De fleste af os har en pendel, spotlampe eller forskellige loftlamper, der fungerer som den primære belysning. Men synes du stadig, at der er noget, der mangler? Hvis du kun har en enkelt lampe i soveværelset eller stuen, så er det slet ikke nok, og du vil ikke opnå den bedst mulige belysning. I disse rum har du ikke bare brug for en pendel, men også ekstra lamper i form af forskellige lamper
 

Lamper må ikke mangle i stuen

Hvad enten du har en kæmpe stue eller blot nogle enkelte kvadratmeter, så vil du uden tvivl have brug for en lampe. Din primære lampe er sikkert tændt, når du bevæger dig rundt i hjemmet om aftenen, og når du har gæster. Men hvad så, når du ser tv, eller når du vil putte dig i sofaen med en spændende bog? At tænde pendlen er ikke den bedste løsning til disse aktiviteter. Selvfølgelig er det muligt, men du vil ikke føle dig tilpas. Du er derfor nødt til at bruge forskellige lamper sammen med den primære belysning. En mulighed kunne være en væglampe. Nogle væglamper er forsynet med en kontakt på ledningen, mens andre lamper skal installeres og forbindes med en vægkontakt. Her bør du benytte dig af en kvalificeret elektriker.  
 

En anden mulighed kan være en gulvlampe. Disse gulvlamper ser glimrende ud ved siden af sofaen, eller når de placeres i et hjørne. En stor fordel er også, at mange gulvlamper kan dæmpes. Derved kan du nemt justere lysstyrken, som du ønsker. Du kan dæmpe lyset, når du læser, og du kan endda skabe en hyggelig stemning med et dæmpet lys, når du ser fjernsyn. 
 
 
Hvis du ønsker at skabe liv i din stue med nogle dekorationer, kan du slå to fluer med ét smæk og købe nogle dekorative lamper, som både pynter og giver lys.  
                                                                                                                           
Et soveværelse uden lamper? Nej tak!
 
I soveværelset er ekstra belysning lige så vigtigt. Forskellige typer lamper passer dog til dette rum. Du begår dog ikke nogen fejl, hvis du placerer en gulvlampe eller ophænger en væglampe her. Men noget, der ikke må mangle i et soveværelse, er natlamper. Det er svært at forestille sig et soveværelse uden natlamper, da mange af os kan lide at læse bøger eller ugeblade i soveværelset. Da vi som regel ligger i sengen om aftenen, kan den primære lampe forstyrre og genere os. Derfor er det nødvendigt at vælge en lampe, der lyser korrekt. Den må ikke lyse for lidt, og den må ikke lyse for meget. Vi tilbyder forskellige klassiske lamper samt moderne lamper såsom forskellige LED-lamper, hvoraf nogle af dem er forsynet med et display. Hvis du kan lide moderne teknologier, kan du købe sådan en lampe til dit soveværelse. 
 
 
Så, hvis du indtil videre kun har én lampe i hvert rum, så er det på tide, at du gør noget ved det. 

Autor článku:

Zascha Překlady_externisti

Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

RELATEREDE produkter

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i