Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

LED lamper, pandelamper, lommelygter og optik

Vendor 3
  • Mest solgte
  • Ugens bedste tilbud
  • Mest sete

Podkategorie: $kategorinavn - Næste underkategori

Beskrivelse af kategorien

LED-lommelygter, kraftfulde LED-pandelamper, bærbare lamper og optik

Det er ikke kun speleologer, der vil værdsætte bærbare LED-lamper, men også DIY-personer, rejsende og sportsudøvere, som kun har tid til at træne efter mørkets frembrud. Det mest almindelige produkt i vores produktsortiment er en lygte med en tekstilstrop, som placeres i panden, og det er årsagen til, at disse lygter kaldes pandelamper

Fordele ved pandelamper

Fordelen ved en pandelampe er ikke bare, at du kan have hænderne fri, hvilket er meget nyttigt under mange aktiviteter, men de er også lette at opbevare, samtidig med at de giver en betydelig mængde lys takket være de kraftige LED'er. De har et lavt strømforbrug, så du skal ikke bekymre dig om at skifte batterier for ofte. Der findes ligeledes genopladelige pandelamper, hvor du ikke skal skifte batteri hele tiden. Pandelampen har mange anvendelsesmuligheder - du kan bruge pandelampen, mens du cykler, på fisketuren (vi har også vandtætte pandelamper i høj kvalitet), under sport (løbepandelamper er populære) eller til arbejde - en pandelampe under arbejde er en god ledsager, især når man arbejder i miner og andre mørke omgivelser. 

LED-pandelamper fås i forskellige faconer, farver og med diverse ydeevner. I de fleste tilfælde er det muligt at vælge produkter, hvor man selv kan styre, hvor mange dioder, der er tændt. Du kan også købe klassiske LED-lommelygter, som du holder i hånden. Hvis du leder efter de bedste og kraftigste pandelamper, så finder du dem helt sikkert hos os. 

Optik

Du finder ikke bare kikkerter, men også teleskoper og forstørrelsesglas i høj kvalitet, som vil gøre hverdagen lettere for dig.

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i