Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

Xiaomi

  • Mest solgte
  • Mest sete

Beskrivelse af kategorien

Xiaomi

Xiaomi er et af de hurtigst voksende brands inden for elektronik, og det er en af de bedste startups i nyere tid. Det tilbyder mange produkter til dit smart home. Hvad enten det er en robotstøvsuger, smart-belysning, kropspleje, madlavning eller underholdning. Du kan købe alt dette nemt og hurtigt i vores webshop. 

Alle smart-lamper kan nemt styres via en smartphone og en app. Dette giver dig bekvem kontrol over belysningen. Du kan ikke bare købe lamper hos os, men også mange lyspærer og LED-lysbånd.

Xiaomi blev ikke bare interesseret i at gøre belysningen nemmere at styre, men også i at hjælpe med rengøring, madlavning og personlig pleje. Moderne støvsugere er de mest populære rengøringsredskaber, hvilket er grunden til, at vi tilbyder flere forskellige typer for at imødekomme dine behov. Du finder også hjælpsomme køkkenredskaber i vores webshop. 

Vi tænker også på dit helbred og sport, så vi har nogle forskellige smartwatch-modeller med flere forskellige funktioner (overvågning af iltniveau i blodet, stressniveau, kropsenergi, hjerterytme i realtid, søvncyklus (REM, dyb søvn og let søvn). Uret inkluderer også hjerterytmesensorer, accelerationssensorer, gyroskop, geomagnetisk sensor, barometer, lyssensor og SpO2-sensor. 

Vi må ikke se bort fra sikkerheden. Forskellige bevægelsessensorer og detektorer informerer dig altid i tilfælde af mistænkelige bevægelser i dit hjem, kontorer eller garage. Samtidig har du alt under kontrol takket være mobilappen, så du vil aldrig glemme at lukke vinduer og døre, når du tager på ferie. 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i