Sammenlign
Log ind
Registrer
Levý banner
Pravý banner

Ring til os, vi er her for dig

78 73 32 44 (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:00)
MENU


0 0 kr.
800 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

Rejse

  • Mest solgte
  • Ugens bedste tilbud

Beskrivelse af kategorien

Rejse


Med os kan du rejse uden stress. Du kan finde forskellige ting i vores Rejse-kategori, så du altid er forberedt. Vi tilbyder flere forskellige slags rejseadaptere. Hvad enten du rejser til ét eller flere lande, så har vi den rette adapter til dig. Hvis du er usikker på, hvilke lande du skal besøge på din tur, vil den universelle rejseadapter være praktisk. Den vil fungere hvor som helst. 

Kan du godt lide at fange de bedste øjeblikke fra dine rejser og eventyr? Så er det bedst af fange disse øjeblikke i den bedste kvalitet fra start af! I denne kategori finder du flere forskellige typer actionkameraer, som kan fastgøres til en hjelm eller specielle holdere. Disse sæt er forsynet med et vandtæt etui, så du også kan bruge dem under vandet eller i regnvejr.  

Men hvad så, når man løber tør for strøm? Bare rolig, du kan selvfølgelig anskaffe dig en powerbank, som giver dit kamera eller andre enheder strøm. 

Du behøver ikke at være bange for mørke. Vi tilbyder nemlig mange lanterner og pandelamper, som giver bedre orientering i mørket. 

Særtilbud og nyhedsbreve direkte til din e-mailadresse

Følg nyhederne fra din e-mail

Afmeld abonnement på nyhedsbrev

Copyright © 1990 - 2021 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling.