Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

Rejse

Vendor 7
  • Mest solgte
  • Ugens bedste tilbud
  • Mest sete

Beskrivelse af kategorien

Rejse


Med os kan du rejse uden stress. Du kan finde forskellige ting i vores Rejse-kategori, så du altid er forberedt. Vi tilbyder flere forskellige slags rejseadaptere. Hvad enten du rejser til ét eller flere lande, så har vi den rette adapter til dig. Hvis du er usikker på, hvilke lande du skal besøge på din tur, vil den universelle rejseadapter være praktisk. Den vil fungere hvor som helst. 

Kan du godt lide at fange de bedste øjeblikke fra dine rejser og eventyr? Så er det bedst af fange disse øjeblikke i den bedste kvalitet fra start af! I denne kategori finder du flere forskellige typer actionkameraer, som kan fastgøres til en hjelm eller specielle holdere. Disse sæt er forsynet med et vandtæt etui, så du også kan bruge dem under vandet eller i regnvejr.  

Men hvad så, når man løber tør for strøm? Bare rolig, du kan selvfølgelig anskaffe dig en powerbank, som giver dit kamera eller andre enheder strøm. 

Du behøver ikke at være bange for mørke. Vi tilbyder nemlig mange lanterner og pandelamper, som giver bedre orientering i mørket. 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i