Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Sådan vælger du en børnelampe

Børneværelsesbelysning
ZaschaZascha

Svar:

En børnelampe bør have en fleksibel arm, så barnet selv kan justere strålevinklen efter behov.

Når du køber en børnelampe, er det nødvendigt at huske, at et barn til tider kan tilbringe en hel dag på værelset, og derfor skal belysningen være korrekt. 

      
 
 
En lampe må ikke blænde barnet
 
I midten af børneværelset er det en god idé at placere en loftlampe eller en pendel, men det er også lige så vigtigt at oplyse området omkring sengen og skrivebordet. Vi anbefaler, at du undgår gulvlamper eller andre lamper med lange ledninger, da dit barn kan falde over disse. Du kan derfor bruge væglamper, men det mest passende valg er børnelamper. Du kan frit flytte rundt på dem på skrivebordet og derved ændre lysretningen og lysstyrken. Barnet vil særligt værdsætte lampens fleksibilitet, når han/hun skriver. For at undgå, at lyset kaster skygger, skal en højrehåndet person have lampen i venstre side af skrivebordet, og venstrehåndede skal have lampen i højre side af skrivebordet. Du skal også sørge for, at lampen ikke blænder barnet. En lampe skal have en uigennemsigtig lampeskærm, og lyspæren må ikke stikke ud af lampen. Hvad angår lampens højde, anbefales det, at lampen oplyser skrivebordet fra en højde på cirka 30 cm (afhængig af barnets højde), og vinklen skal være på mellem 60 og 70 grader. Det anbefales, at barnet skal kan være i stand til at justere lysstrålen efter behov. Vi anbefaler derfor, at du køber børnelamper med en fleksibel arm. 
 
     
 
 

I vores webshop kan du vælge børnelamper i forskellige faconer og farver. Du kan vælge en lampe med et enkelt design, hvor der blot er et billede på lampeskærmen, eller en lampe, der er formet som et dyr. Du finder ligeledes loftlamper og pendler med motiver, så hele børneværelset bliver superhyggeligt. 

Du skal også købe en lyskilde sammen med børnelampen. Det bedste valg er LED-lyspærer. Årsagen til dette er, at de er energieffektive, og de giver forskellige lysfarver. Vælg lyspærer, som har en tilstrækkelig lysstrøm. Den anbefalede lysstyrkeværdi, når man skriver, er 500 lx (du kan læse mere i artiklen: Hvordan vælger man den rette lyspære?). 

Her er endnu et tip: En lampe skal stå stabilt på et fladt underlag, så den ikke vælter, og den bør suppleres med en ekstra lampe. Dette forhindrer en pludselig lysovergang, som er med til at trætte øjnene. 

 
     
 

Autor článku:

Zascha Překlady_externisti

Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

RELATEREDE produkter

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i