Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Alt, du skal vide, når du skal købe interiørlamper

Andet interiør
ZaschaZascha

Svar:

Før, du køber nye lamper, skal du tage højde for rummets størrelse og formål. Du skal også huske på, at belysningen skal matche møblerne.

Belysningen kan virkelig gøre hele forskellen i et rum. Stemningen i rummet kan ændres alt efter lamperne og deres placering. Du skal dog være forsigtig – du må ikke basere din beslutning udelukkende på et flot design. Du skal tage højde for fem aspekter, så du kan vælge den rette lampe, der vil opfylde dit hjems behov.


1. Rummets størrelse

Hvis du skal oplyse et større rum, skal du bruge flere forskellige typer lamper. Udover loftlamper bør du også overveje at inkludere nogle lamper, spotlamper eller væglamper. Tag også højde for lokalets højde. Hvis der er højt til loftet, kan du med fordel købe en stor pendel. I rum, hvor der ikke er højt til loftet, vil væglamper eller gulvlamper være en fordel, da de skaber et indtryk af et større og mere åbent sted.


 


2. Rummets formål

Der er ingen tvivl om, at forskellige lampetyper passer til forskellige rum. En lampe, der fungerer i et børneværelse, vil f.eks. ikke fungere i et køkken eller en gang. Ligeledes kræver forskellige områder i rummet forskellige typer belysning. Et køkken har eksempelvis normalt en pendel over spisebordet og fluorescerende lamper over køkkenbordpladerne. Undersøg også, om lampen har en dæmpefunktion, hvilket er yderst nyttigt i soveværelset, stuen eller ved skrivebordet

 


3. De skal matche interiøret 


Når vi indretter et rum, er lamper som regel det sidste, vi køber. Dette giver os mulighed for at basere vores valg på møblernes farver, væggene, gulvet og gulvtæppet. Lamperne skal komplementere stemningen i rummet. Lamper i et rustikt design er et glimrende valg til et rum i vintagestil, mens moderne indretninger kræver stilfulde designerlamper. Dem, som er vilde med moderne teknologi, vil elske vores smart-lamper med fjernbetjening og justérbare lysfarver. Sørg for, at du tager højde for antallet af vinduer, samt deres placering, så du kan afgøre lampernes rette placering. 


4. Tekniske parametre

Det er vigtigt at tage højde for lampernes tekniske parametre. Sørg for, at dine badeværelseslamper har en tilstrækkelig IP-tæthed, som indikerer, om produktet er vandtæt. Se vores udvalg af energibesparende lyskilder såsom LED-pærer for at træffe et budgetvenligt og miljøvenligt valg. 5. Energibesparelser

Du skal tage højde for lampens pris, energiforbrug, garantiperiode, lyskildens levetid samt andre faktorer for at forstå lampens reelle omkostninger. Du kan ikke gå galt i byen med LED-teknologi til indendørsbrug. LED-lamper er på nuværende tidspunkt det mest energibesparende valg på markedet. I modsætning til traditionelle lyskilder vil LED-pærer og fluorescerende LED-lamper spare dig penge. LED-lysbånd giver yderst effektiv belysning. 

Autor článku:

Zascha Překlady_externisti

Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

RELATEREDE produkter

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i