Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Det er værd at handle på Lampemania

Det er værd at handle på Lampemania
Om køb

Hos Lampemania stræber vi efter at gøre kundernes shoppingoplevelse så praktisk som muligt. Derfor tilbyder vi selvfølgelig gratis levering og 60 dages returret i vores webshop.

Vi ved, at en tilfreds kunde vender tilbage, og derfor gør vi vores bedste for at tilbyde en velorganiseret webshop, der er fuld af inspiration, shoppingmuligheder samt hurtig og pålidelig levering. Kundernes behov og krav fortsætter med at vokse, og derfor tilpasser vi konstant vores sortiment, og vi leder altid efter nye måder, hvorpå vi kan gøre shoppingoplevelsen mere bekvem og komfortabel


Gratis levering og udvidet returperiode


  • Vi ønsker, at vores kunder oplever så mange fordele som muligt, når de handler hos os. Derfor tilbyder vi gratis levering for standardvarer, når der opnås en bestemt ordreværdi.
  • Vi har også forlænget standardperioden til at returnere varerne til 60 dage. (Kun for privatkunder, hvor der ikke er anvendt momsnummer). Du kan finde mere information i vores Vilkår og Betingelser.


Stort udvalg og hurtig levering


  • Vi tilbyder lige nu produkter fra mere end 200 lampe-brands, og vi har 50.000 typer produkter, som kunderne kan vælge imellem i velorganiserede kategorier.
  • Vi har nu leveret over 4 millioner ordrer, og i oktober i år gennemførte vi konstruktionen af et nyt og moderne varehus, som giver os mulighed for at reagere hurtigere på den voksende efterspørgsel af produkter.


Vi er dedikerede til vores job, og vi ønsker altid at forbedre os. Med tusindvis af positive anmeldelser fra tilfredse kunder samt vores virksomheds gentagne optagelse på ranglisten over de førende europæiske webshops er vi et bevis på, at vi formår at være pålidelige, og at vi tilbyder et bredt sortiment, gode råd og inspiration for at skabe mere lys i hjemmet

Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i