Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Hvordan vælger man den bedste køkkenpendel?

Køkkenbelysning
ZaschaZascha

Svar:

I dag er udvalget af køkkenpendler ret stort. Du kan f.eks. købe en pendel i naturlig stil, der er lavet af rattan, eller i et moderne design af glas og metal.


Har du brug for en pæn og praktisk køkkenbelysning? Der findes et kæmpestort udvalg, så der er masser af produkter at vælge imellem. Du skal først og fremmest oplyse køkkenbordpladerne korrekt, og så skal du leder efter loftlamper eller pendler.

 
En pendel med justérbar højde er bedst

Hvis du har et lille køkken, hvor der ikke er højt til loftet, anbefaler vi, at du vælger en fastmonteret lampe, som forstørrer rummet visuelt. Mange køkkener i dag er dog ret rummelige og med normale lofter, så derfor vælger de fleste at købe en pendel til køkkenet. En pendel er også ofte kombineret med indbygningslamper, loftlamper eller væglamper. Det afhænger selvfølgelig helt af køkkenets facon og størrelse, men det er vigtigt, at der ikke er mørke områder i dit køkken om aftenen.  
 
 

Vi har allerede nævnt en køkkenpendel, der som regel er placeret over et spisebord. Vi anbefaler, at du vælger en pendel med nedtræk eller en med justérbar højde (det er muligt at forkorte ophænget). En pendel med nedtræk gør det muligt at justere højden efter behov. Pendlen bør generelt placeres lige over øjenhøjde, når man sidder ned, hvilket er omtrent 60 cm over bordpladen. Sørg dog for, at pæren ikke rager ud under lampeskærmen, da det kan blænde personerne, der sidder ved bordet.
 
 
 

En pendel over et spisebord og en bar 

Hvad angår køkkenpendlers design, så afhænger det helt af din smag. Det er dog godt at huske på, at lampen skal matche hele interiøret, og dette er især tilfældet med køkkener, der er forbundet med stuen. Husk, at sommetider er mindre bedre. Hvis du har et køkken, der er indrettet i rustik stil (oftest er det med mørke træmøbler), anbefaler vi naturfarvede rattanpender eller Tiffany-pendler i farvet glas. Til trendy køkkener anbefaler vi, at du vælger moderne pendler, som ofte er lavet af glas og metal. Hvis du foretrækker noget mere antikt, men stadig luksuriøst, vil du måske være interesseret i rustikke pendler og krystalpendler
 

En køkkenpendel passer ikke kun over et spisebord, men også over et barbord. Barborde er som regel lange, så her vil en pendel, der består af flere lampe ved siden af hinanden, være mest passnede.  

Hvis du ikke er sikker på, hvordan man matcher alle lamper, især, når dit køkken skal matche din stue, så anbefaler vi, at du køber lamper fra samme kollektion

Autor článku:

Zascha Překlady_externisti

Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

RELATEREDE produkter

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i