Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Sådan vælger du den bedste underskabsbelysning til køkkenet

Køkkenbelysning
ZaschaZascha

Svar:

Det er nødvendigt at kunne se ordentligt, når man laver mad. Hvad angår underskabsbelysning, anbefaler vi fluorescerende lamper og LED-lysbånd.

I dag er køkkenet midtpunktet i hjemmet, og derfor er det nødvendigt at have god belysning i rummet. En enkelt lampe er ikke nok, hvilket er tilfældet i de fleste rum. Den mest populære lampetype i køkkenet er pendler, som enten er placeret i midten af rummet eller over et spisebord. Det afhænger dog altid af køkkenets facon og størrelse. Det er ligeledes nødvendigt at oplyse køkkenbordpladerne, og her kan vi anbefale flere forskellige typer lamper. 

 

Lysstofrør er den mest populære lampetype 

Der anvendes oftest lysstofrør. Det er et langt, tyndt rør, hvori er der et fluorescerende lys. Du kan selvfølgelig vælge længden baseret på din køkkenbordplades længde, men vi anbefaler, at du ikke sparer på lyset, da du er nødt til at kunne se ordentligt, især når du arbejder med en kniv. Tommelfingerreglen er, at køkkenbordpladen skal oplyset med omtrent 300 lx.

Fordelene ved lysstofrør er den høje lysstyrke over hele køkkenoverfladen, den lange levetid, sikkerheden samt det lave energiforbrug. Derudover optager de ikke meget plads, så de kan nemt placeres under skabe. Disse lysstofrør er enten forsynet med en direkte tilslutning eller med en tilslutning med en strømledning. Hvis du mangler stikkontakter ved dine køkkenbordplader, kan du købe fluorescerende lamper med en eller to indbyggede stikkontakter. Fluorescerende lamper har forskellige længer og styres med små kontakter placeret i siderne, og de kan også forbindes til en anden kontakt på et køkkenskab. 
 
 


 
 
 
Vælg LED-lysbånd til køkkenskabene, hvis du vil have farver
 
Du kan også bruge spotlamper til at oplyse en køkkenbordplade. De er mest velegnede, når de er placeret på kanten. LED-lysbånd er også kommet på mode i den seneste tid, og det er der flere årsager til. De har først og fremmest et yderst moderne design, og så kan du både ændre lysfarven og lysstyrken på LED-lysbånd med en fjernbetjening. LED-lysbånd har også praktiske fordele. De fås i forskellige længder (de kan også forkortes på de markerede punkter), så du selv kan vælge, hvor stort et område du ønsker at oplyse. Små, indbyggede LED'er i lysbåndene giver et tilstrækkeligt, jævnt lys, og alligevel er de yderst energieffektive.  
 
 
 

LED-lysbånd er også populære, da de er nemme at installere. Der er også et klæberigt lag i bunden, så du nemt kan montere dem uden hjælp fra en elektriker. Du må dog ikke glemme, at de kræver en strømforsyning, så du skal altid have en transformer, der svarer til LED-lysbåndets længde. Sommetider er en transformer allerede inkluderet i sættet med LED-lysbåndet. Men hvis det ikke er tilfældet, skal du tilkøbe en transformer. Den nødvendige effekt til én meter er cirka 4,8W. Du har brug for en mere kraftfuld transformer, i takt med at længden øges. I vores webshop finder du en kategori, der hedder LED-tilbehør, og her kan du købe transformere til stikkontakter eller transformere til direkte elektrisk fordeling. 
 
 
 

Autor článku:

Zascha Překlady_externisti

Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

RELATEREDE produkter

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i