Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
800 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Udvidet garanti på op til 5 år

Nyheder og meddelelser

Clara

Uanset hvilken lampe du køber, er levetiden altid vigtig. Da vi er sikre på kvaliteten af vores lamper, tilbyder vi en udvidet garanti på alle typer belysning.

Garanti på lamper = tilfredshedsgaranti

Når du køber noget nyt, er du helt sikkert også interesseret i garantiperioden. Med vores lamper får du automatisk en garantiperiode på ikke bare to, men tre år. Det er ikke noget, du behøver at spørge efter, for den tre års garanti på lamper er automatisk. Vi kan tilbyde dig så lang en garanti, da vi tror på kvaliteten af vores lamper og alle andre produkter, og vi ved, at de vil holde i mange år.


Det eneste, der ikke er dækket af denne tre års garanti, er lyspærer

Der findes dog også lamper, hvor vi har tilføjet lidt mere til garantien. Du kan bruge en garanti på op til 5 år på udvalgte LED-lamper såsom Philips-lamper. Hvad angår industrilamper, har vi også udvidet garantien til 5 år. Og det er meget lang tid.


Andre fordele 

Hvis du beslutter dig for at handle hos os, så er denne lange garanti ikke den eneste fordel, du får fra os. Hvis du er usikker på, hvilket produkt skal købe, må du endelig ikke fortvivle. Bestil det produkt, du kan lide. Hvis du i stedet finder noget andet, du hellere vil have, har du 60 dage til at returnere produktet. Derudover får du gratis levering, hvis du køber for mere end 800 kr. 

Dine bestilte varer bliver hurtigt leveret. Det skyldes bl.a., at vi har mere end 1.180.000 produkter på lager. Andre fordele er også gaver, som vi giver, når du køber for mere end et specifikt beløb. Når du køber hos os, får du ikke bare de varer, du bestiller. Du får også forskellige bonusser og fordele, der virkelig betaler sig. 

Autor článku:

Clara
Clara Kundeservice specialist

Clara er kundeservicespecialist og stor fan af LED-belysning. I sine artikler vil hun rådgive dig om, hvordan du kan optimere dit energiforbrug ved belysning - eksempelvis vælge den rette lyspære, Pavlina vil også give gode råd om, hvordan dit hjem eller have belyses bedst.

Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:00)

Spørg

RELATEREDE produkter

Copyright © 1990 - 2022 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling.