1.180.000 lamper på lager 60 dage til returnering af vare Udvidet garanti på 5 år Gratis levering ved bestilling over 800 kr.
0
Favoritprodukter:
0

Du har ingen favoritprodukter

Log ind
Registrer
Levý banner
Pravý banner

Ring til os, vi er her for dig

78 73 32 44 (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)
MENU
0 0 kr.
800 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

Spørg om alt

Jeannette

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78 73 32 44  (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)

Spørg

Børneværelse - Rabalux

  • Mest solgte
  • Ugens bedste tilbud

Beskrivelse af kategorien

For at skabe den rette stemning på børneværelset skal du bruge mere end farvede møbler og legetøj. Det er også nødvendigt at have børnelamper og natlamper til børn, som vil hjælpe med at forskønne et børneværelse. Hvis der er et billede af en prinsesse, Spiderman eller Hello Kitty på lampen, vil dit barn blive ellevild! Eller har du måske en lille sportsmand derhjemme? Det er intet problem, for vi tilbyder også fodboldformede pendler. 

Det er ingen hemmelighed, at den mest passende lampe til et loft er en børnependel. Hvis der er lidt lavt til loftet, kan en fastmonteret loftlampe eller lampespots være mere praktisk. Til natbordet eller skrivebordet anbefaler vi en børnelampe. Du skal dog være omhyggelig, når du vælger en lampe. Sørg for at vælge en lampe, der er stabil nok, så dit barn ikke kommer til skade. 

I takt med at børn vokser, ændrer deres lampebehov sig også. Det er derfor, vi tilbyder pendler og lamper til både små børn og teenagere. Vi tror på, at uanset hvilken børnelampe du vælger, vil de altid bringe et smil frem på dit barns læber. Det vigtigste er at sørge for, at dit barn har det godt på sit værelse, og at han/hun føler sig tryg og tilpas. 

Særtilbud og nyhedsbreve direkte til din e-mailadresse

Følg nyhederne fra din e-mail

Afmeld abonnement på nyhedsbrev

Copyright © 1990 - 201 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling..