Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Sådan oplyser du dit spiseområde

Køkkenbelysning
ZaschaZascha

Svar:

Du har sikkert allerede hørt, at dit køkkens farve spiller en rolle, hvad din appetit angår. Det rette lys kan også fremme nydelsen af maden.

Nyd din mad med det rette lys

Køkkenet er et sted, hvor du sikkert tilbringer tid med din familie hver dag. Hvad enten det er på fridage eller efter arbejde og skole, så er det et sted, hvor I kan sidde og spise sammen. Hvis man virkelig skal nyde et måltid mad her, er der ingen tvivl om, at det er nødvendigt at have den rette belysning. Lampen over et spisebord skal nøje vælges. Den skal både give et godt lys, samtidig med at den skal være dekorativ

For at gøre området rundt om spisebordet hyggeligere, skal du undgå at vælge skarpe lyspærer. Den bedste og mest passende variant er pærer med et varmt hvidt lys. Disse pærer lyser området op på perfekt vis. Samtidig gør de området hyggeligere og mere behageligt. 

Vi har et meget stort udvalg af køkkenlamper. Du skal dog ikke lade dig friste af alle stilarterne på én gang. Lamperne i dit spiseområde samt andre lamper i køkkenet skal helst ikke se alt for overvældende ud. Over spisebordet er det bedst at bruge pendler. Forskellige lystyper kan hjælpe med at øge nydelsen af den mad og drikke, du indtager. 
 
 null
 

En pendel eller en krystalpendel vil virkelig udsmykke hele området. Det vigtigste er dog, at du har det godt med lyset, når du spiser. Derfor bør lampen ikke være for tæt på spisebordet, da den ikke må oplyse tallerkenen for meget. Du kan få hovedpine af et meget intenst lys, hvilket vil medføre, at du ikke nyder dit måltid. Når du har et godt lys, kan du sidde og nyde en god vin eller en hyggelig eftermiddagskaffe. 

 
null 

Lys baseret på bordets facon

Noget, der også er vigtigt, er at vælge lamper efter spisebordets facon. Hvis du eksempelvis har et rundt eller ovalt bord i din spisestue eller dit spiseområde, hvad enten det er stort eller lille, så vil en lampe med en afrundet lampeskærm passe perfekt. Det vil se flot ud, og bordet vil komplementere lampen på perfekt vis
 
null
 
 

Hvis du til gengæld har et firkantet bord, så vil en pendel med flere ophængningskabler skille sig ud. Hvis du vælger en lampe, der er for lille og med kun én lampeskærm, eller en fastmonteret loftlampe, vil lampen se for lille ud over et langt, firkantet bord. 

 
null 

 

Dit bords størrelse spiller en stor rolle, når du skal vælge antallet af lamper eller lampeskærme over spisebordet. Hvis du har et større bord, vil kun en enkelt lampe med en enkelt lampeskærm se ret lille ud. Hvis der sidder flere omkring et bord, hvor der kun er en enkelt lampe, vil man have svært ved at maden på tallerkenen. Derfor er det bedre at anvende lamper med flere lyskilder over større borde. Hvad angår antallet af lampeskærme, er det bedst at vælge en lampe med et ulige antal lampeskærme, men det er selvfølgelig helt op til dig. 

Hvis I kun er to i hjemmet, og I kun har et lille spisebord, kan I nøjes med en pendellampe med en enkelt pære. Den vil oplyse bordet korrekt, så I kan nyde jeres måltid. Det er bedst at ophænge lampen i midten af bordet, så det ser æstetisk flot ud.  
 
               null                    
 

Autor článku:

Zascha Překlady_externisti

Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

RELATEREDE produkter

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i