Levý banner
Pravý banner
MENU


0 0 kr.
999 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Sådan vælger du en LED-projektør

Eksteriør
ZaschaZascha

Svar:

Den bedste type lampe til belysning af store områder, statuer, reklametavler og andre genstande er en projektør. Den kan også bruges, når man arbejder i haven eller i værkstedet. Den klassiske halogenprojektør er gradvist blevet erstattet med en mere moderne LED-type for at spare energi. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvilke typer LED-projektører du kan vælge imellem, og hvad deres fordele er.

Det er vigtigt at kende deres luminans, og hvad de bruges til

Før, du begynder at lede igennem det brede udvalg af LED-projektører i webshops eller fysiske butikker, anbefaler vi, at du får nogle aspekter på det rene, der kan gøre dit valg lettere og din shoppingtid kortere. Det vigtigste er at vide, hvad dit formål med projektøren er, så du ved, hvor effektiv, den skal være (luminans). 

I dag finder du LED-projektører mellem 10 og 100 W. Glem ikke, at de bruger omkring 50-80 % mindre energi end halogenprojektører, så en 100W LED-projektør kan, uden problemer, erstatte en 500W halogenprojektør. De dyrere modeller har en levetid på op til 50.000 timer. Spændingen er som regel på 230V, men der findes også modeller med en lav spænding på 12-24V. Hvad angår farvetemperaturen, anbefaler vi dagslyshvid (mere end 5000K), der understøtter koncentrationen og ikke trætter øjnene lige så meget. 

 

Typer LED-projektører

Uderover luminansen er LED-projektører også designet forskelligt, hvilket afgør deres anvendelse. Her er de mest almindelige typer: 

1. LED-halogenprojektører

De ligner meget klassiske halogenprojektører. De er som regel sorte eller sølvfarvede, og de kan f.eks. bruges til belysning af havedekorationer - 10W er nok. 

2. Stående projektører

De har et stativ eller spyd, så de nemt kan stå på jorden.

3. Smalle projektører

Disse typer er smallere (og fylder derfor mindre), og de kan nemt installeres på en facade, under en tagrende mv. 

4. Bærbare projektører

Disse er ideelle til aktiviteter, hvor du bevæger dig meget. Det kan f.eks. være, hvis du bygger et hus, reparerer en bil mv. De er forsynet med et håndtag og et lille, stabilt stativ. 


 

En sensor vil være praktisk


Disse typer kan også være forsynet med en PIR-sensor, hvilket vil sige, at de lyser automatisk op, når de registrerer bevægelse, og de slukker automatisk igen efter et stykke tid (kan indstilles). Det mest moderne valg er en soldrevet LED-projektør, der ikke har brug for en strømforsyning. Den er ideel til områder, hvor strøm ikke er tilgængeligt. Autor článku:

Zascha Překlady_externisti

Spørg om alt

Clara

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78733244  (Man-fre fra kl. 8:00 til 16:30)

Spørg

RELATEREDE produkter

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling. i