0
Favoritprodukter:
0

Du har ingen favoritprodukter

Log ind
Registrer
Levý banner
Pravý banner

Ring til os, vi er her for dig

78 73 32 44 (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)
MENU
0 0 kr.
800 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Filtrering

Filtret indlæses …

Spørg om alt

Jeannette

Vi vil hjælpe dig med et valg såvel som tekniske udfordringer

78 73 32 44  (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)

Spørg

Udendørsbelsyning - Steinel

Katalog venkovky
  • Mest solgte
  • Ugens bedste tilbud

Beskrivelse af kategorien

Udendørsbelysning


Udendørslamper er uden tvivl noget af det første, dine gæster ser, når de træder ind i din have eller på terrassen. Der var engang, hvor det ikke var særlig almindeligt at bruge udendørslamper, men det er anderledes i dag. Kunder bruger belysning på verandaer, til statuer i haven eller omkring en swimmingpool. Udendørslamper med bevægelsessensorer er yderst populære, og det samme gælder solcellelamper, som ikke bruger elektrisk energi. Du kan primært bruge udendørsbelysning med en sensor ved garager eller indgangspartier. Hvis du ønsker at oplyse en terrasse på effektiv vis, anbefaler vi udendørs væglamper, udendørs dørlamper, udendørslamper eller udendørslanterner


LED-udendørslamper


Havebelysningen vil bidrage til eksteriørets smukke look, og det vil virkelig være med til at forskønne din have. Da mange lamper er forsynet med LED-chips eller LED-lyspærer, skal du ikke bekymre dig om, hvad det vil koste i energi. Sådanne lamper kaldes for LED-udendørslamper. Udendørs LED-lamper kan bruges til belysning af en terrasse eller selve huset. Der er utallige måder, hvorpå du kan oplyse eksteriøret. Derfor bør du vælge den rette eksteriørbelysning, så du kan fremvise din have til dine gæster og forbipasserende. I vores webshop finder du et stort udvalg af lamper: udendørs væglamper, udendørspendler og mange andre former for udendørsbelysning. 


Udendørs spotlamper


Selvom det måske virker som om, at spotlamper kun passer til interiøret, så kan du faktisk få typer, der passer til haven. Udendørs spotlamper har som regel et stangformet design, som i den ene ende er forsynet med et spyd, der kan stikkes i jorden, og i den anden ende er der en lampe. Derved kan udendørs spotlamper hjælpe med at oplyse havestatuer eller buske. Udendørs spotlamper er vandtætte, så du behøver ikke at bekymre dig, når det regner.  

Særtilbud og nyhedsbreve direkte til din e-mailadresse

Følg nyhederne fra din e-mail

Afmeld abonnement på nyhedsbrev

Copyright © 1990 - 201 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling..