0
Favoritprodukter:
0

Du har ingen favoritprodukter

Log ind
Registrer
Levý banner
Pravý banner

Ring til os, vi er her for dig

78 73 32 44 (Man-fre fra kl. 12:00 til 20:00)
MENU
0 0 kr.
800 kr. mere, for at få gratis forsendelse
Kategori

Stue og soveværelse

Kategorie Obývák a ložnice
  • Mest solgte
  • Tilbud og rabatter
  • Ugens bedste tilbud

Beskrivelse af kategorien

Moderne belysning til stue og soveværelse - lamper til enhver stue og soveværelse 


Er du i gang med at møblere din dagligstue eller dit soveværelse, og går du og tænker over, hvilken form for belysning du skal vælge? Lysekroner er blandt de mest populære lamper til stuer og soveværelser, da de giver rummet et strejf af elegance samt kvalitetslys i hele lokalet. Hvis du vil have moderne belysning i stuen og soveværelset, kan du vælge lysekroner i krystal, lysekroner med farvet glas eller designerlysekroner, som man bare ikke ser i andres hjem. 


Bord- eller gulvlamper

Da man primært hviler og læser i soveværelset og stuen, er det også en god idé at forsyne rummet med en bordlampe - især i soveværelset vil man værdsætte denne lampe, hvis man læser meget. Du kan vælge mellem klassiske bordlamper samt interessante designergulvlamper til stuen og soveværelset - de vil virkelig skille sig ud i mørke, ubrugte hjørner. Du vil hurtigt opdage, hvordan denne belysning i stuen eller soveværelset vil forvandle hele lokalet. 


Moderne lamper til stuen og soveværelset 


Lysende skilte og dekorationer er også yderst populære som belysning i stuen eller soveværelset. Denne luksuriøse form for belysning til stuen og soveværelset finder man ofte på en hylde eller et bord. Grundet størrelsen og lysstyrken er det mere en interessant dekoration end et funktionelt lys i rummet. 

Andre lamper og belysningstyper i stuen og soveværelset inkluderer væglamper, spotlamper, gallerilamper, loftspots, lysstofrør eller loftlamper. Der er mange design, faconer, farver og finishes tilgængelige, så der er noget for alle. 


Særtilbud og nyhedsbreve direkte til din e-mailadresse

Følg nyhederne fra din e-mail

Afmeld abonnement på nyhedsbrev

Copyright © 1990 - 201 Lampemania.dk, Alle rettigheder forbeholdes. Information om personlig databehandling..